White Label SMS

White Label SMS

Mobile Media Services AS (tidligere LTD) holder til i Sundland næringspark i Drammen.

Vi er et firma som har drevet med ulike SMS-produkter, slik som SMS Gateway, SMS Pay og forskjellige type varsling og reklameutsendelser via SMS, siden 2005. Vi er en stor aktør med en omsetning i 2007 på NOK 12 mill.

Vi har en egen utviklingsavdeling, som skreddersyr løsninger etter de fleste behov. Fokus på gode løsninger og fornøyde brukere, samt rask og effektiv kundesupport.

Vi har utviklet et nytt produkt, White Label SMS, som består av en webløsning der det kan sendes ut informasjon på SMS og MMS. Produktet gir mange muligheter for bedrifter som ønsker å sende ut informasjon og markedsføring på en rimelig, effektiv og målrettet måte. Det kan opprettes kontaktlister og kontaktene kan organiseres i grupper. Det er mulighet for tilgang til et API, hvor man kan integrere egne løsninger mot SMS. Det vil også være mulig å opprette kodeord, så brukere kan sende meldinger inn til systemet (toveiskommunikasjon).

Med dette produktet leveres også en betalingsmulighet via mobilen, som vi kaller SMS Pay. Dette er et produkt utviklet av oss, for de som ønsker å ta betalt for innhold på hjemmesiden sin. Kunden slipper å utlevere kredittkort-informasjon, og får enkel og rask tilgang på innholdet.

Her er noen forslag til bruk av tjenesten:
- Sende ut produktinformasjon til kunder (nyheter, tilbud, etc)
- Informasjon til ansatte, klubbmedlemmer
- Påminnelser til møter, kurs, etc.
- Konkurranser
- Nettbutikker (Melding om endret leveringsdato, "Pakken er sendt fra vårt lager i dag")
- Timebestilling (Tannlege, legekontor, frisør, etc)
- Fakturapåminnelser

Dette kan spare enkelte bedrifter for veldig mye tid. SMS er alltid tilgjengelig, selv når kunden er opptatt.

Vi mener at White Label SMS er et lettsolgt produkt til en svært rimelig pris for de rette kundene.

Vi søker partnere, som ser potensiale i produktet og har en kundeportefølge hvor White Label SMS passer inn. Våre partnere selger produktet i eget navn og logo.

Vi kan kontaktes for en uforpliktende presentasjon og demonstrasjon av produktet.

Ta gjerne kontakt for en demonstrasjon av systemet.